Passa al contingut principal

Catàleg 2020




Vídeo promocional Viatges Puigdefrou.
Complim els teus somnis!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Instruccions per colar la ratafia

Agafarem els pots de vidre on ha reposat la nostra ratafia durant 40 dies i amb un colador ben fi, uns draps de cotó i paciència anirem abocant el líquid de mica en mica en el colador amb els draps de cotó perquè no hi quedi cap resta de les herbes. Trobaràs algunes imatges a continuació del procés.

Festes i fires de la ratafia

http://www.festes.org/directori.php?id=698   Festa de la Ratafia Santa Coloma de Farners (la Selva) La Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners és la més antiga i arrelada de totes les que se celebren a Catalunya relacionades amb aquest licor espirituós. Estructurada al voltant d'un concurs i d'una fira, la festa està destinada a preservar i ampliar la tradició Colomenca al voltant de l'elaboració d'aquesta beguda.   Fira de la Ratafia Besalú (la Garrotxa) Cap a finals de novembre o principis de desembre es celebra la Fira de la Ratafia de Besalú, un esdeveniment que va néixer l'any 1993 i que té com a objectiu potenciar aquest aromàtic licor català que té una llarga tradició artesana a les terres de la Garrotxa.   Festa de la ratafia i Concurs de Ratafies Casolanes Igualada (Anoia) Diferents ratafiaires de la comarca de l’Anoia participen cada any en el Concurs de Ratafies Casolanes, un concurs que premia a la millor elaboració artesanal i que és ...

La importància de les nous verdes

Les nous verdes ens donen a la ratafia un gust especial i són les que l'hi donen aquest color fosc que la diferència de la resta de licors que tenim a Catalunya. Es molt important que les collint verdes i sempre abans que s`hagi format el que més endavant serà la clova.