El mes de juny per els vols de Sant Joan , ens trobem i aprofitem fer una caminada per la muntanya de Puigdefrou i recollim totes les herbes que necessitem per fer la nostra Ratafia .
Alguna de les herbes que necessitem les recollirem a alta muntanya quan anem al Canigó a recollir la flama , i les nous verdes fem servir les de les nogueres que hi ha a casa .
Alguna de les herbes que necessitem les recollirem a alta muntanya quan anem al Canigó a recollir la flama , i les nous verdes fem servir les de les nogueres que hi ha a casa .
M'agradaria saber quina quantitat d' herbes i ingredients ho poseu i com ho feu, perquè sé que en són moltes
ResponEliminaHola Xevi, si són moltes però crec que és una mica a gust de qui la fa. Nosaltres a casa n'hi posem unes 60 aproximadament. un cop collides les herbes és deixen secar una mica i es posa en un recipient o garrafa de vidre s'hi posa l'aiguardent o anissat sec i després i tallem 3 o 4 pinyes verdes i 2 nous verdes per cada litre d'anissat , i deixar-ho tapat a sol i serena 40 dies . I ja podem col·lar . Aquest any m.ha quedat molt bona.;))
Elimina